Om os

Hammersly Økojord er et fællesskabsdrevet landbrug på i Rutsker på Nordbornholm. Det drives til daglig af Emilie og Frederik, der har en baggrund som hhv. økologisk landmand og agronom.
Vi dyrker gårdens 9,7 hektarer økologisk og med den største kærlighed til jorden og naturen omkring os. Vi arbejder med teknikker inden for markedshave, regenerativt jordbrug og permakultur, når vi anlægger vores grøntsagsmarker og frugtplantager.
Vi stræber efter at producerer sunde og velsmagende fødevarer i et økologisk bæredygtigt system, hvor biodiversitet og produktion går hånd-i-hånd.

Hammersly er ejet af Bornholms Økojord a/s og funderet i Foreningen ØkoBornholm. Med Hammersly Økojord har vi skabt en fællesskabsdrevet landbrugsproduktion, der blandt andet har til formål at hjælpe nye producenter godt i gang. På Hammersly deles vi om faciliteterne, såsom maskiner, drivhuse, gårdbutik og pakkeri og nyder godt af hinandens faglighed og selskab.
Vi har stadig plads til flere jordbrugere på gården, så kontakt os endelig, hvis du går med tanker om at starte din egen produktion og har lyst til at blive en del af et spirende fællesskab.